1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Презентация по мултимедийна анимация се проведе днес в СОУ "Вичо Грънчаров"

ангелДнес в актовата зала на СОУ"Вичо Грънчаров" се проведе презентация по мултимедийна анимация. Водещ бе бивш възпитаник на училището, който учи в Англия анимация. Идеята е изцяло негова, а желанието му- да внесе новости в знанията на горнооряховските ученици.

Ангел е ученик,  завършил СОУ”Вичо Грънчаров” 2000 година. В момента работи на свободна практика основно в рекламата чрез проекти за различни продукти. През 2009г. завършва висше образование в Лондон със специалност „Анимация”.  Дипломната му работа е филма ”Нощен влак” и е един от избраните, който влиза в модулна селекция на Британските анимационни награди. С него участва в десетина фестивала по света.  Тук може да видите неговия филм: http://www.youtube.com/watch?v=cvfABuj7sRY

Идеята за днешното събиране е да презентира пред възпитаници на родното училище и да разкаже за своя опит, какво е научил до сега и как младите хора трябва да работят за своето образование. „Не слушайте хората, които ви говорят, че няма смисъл от големи мечти. Вярвайте , че можете да постигнете много повече, отколкото сте подозирали” е неговото послание към всички младежи.

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица