1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

В Първомайци празнуваха златни сватби и кръгли годишнини

DSC 0335Семейни двойки, венчали се преди 50 години в Първомайци подновиха днес брачните си обети. Ритуалът бе воден от кмета на селото Ясен Янков. Заветното „да“ след 50 години отново си казаха пет семейства. Те бяха посрещнати с хляб и сол и след като преповториха брачните си обети, вдигнаха празнична наздравица. Тържеството бе организирано от Клуб на пенсионера „Дълголетие“ в Първомайци. Председателят на клуба Димитър Пейков приветства всички и покани на импровизираната сцена децата от ДГ „Здравец“ и ОУ „Елин Пелин“ в селото, които поздравиха присъстващите на празника. Поздрав със своите майсторски изпълнения отправиха и танцьорите от Групата за народни хора „Първомайска китка“.

Задно със „златните“ двойки, празнуваха и няколко от членовете на Клуба на пенсионера, които навършват кръгли годишнини.

Всички присъстващи бяха поздравени и от кмета на Общината инж. Добромир Добрев, от кмета на селото Ясен Янков и от председателя на общинската структура на съюза на пенсионерите Николина Костова.

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица