1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Горнооряховски седмокласници единствени в областта с пълни шестици

classРозалия Топузанова и Недко Недев, възпитаници на горнооряховското ОУ „Иван Вазов”, са единствените получили пълни шестици на националното външно оценяване по математика след VII клас. Те са постигнали отличния резултат и по двата модула на изпита.

 ОУ „Иван Вазов” е второ в областта по математика със среден успех 4.45 и трето по български език и литература с  успех 4.67. А в община Горна Оряховица училището е първенец с най-висок успех и по двете дисциплини. В челната десетка на класирането в областта се нареждат и СОУ „Георги Измирлиев” и СОУ „Вичо Грънчаров”, Горна Оряховица. В топ 10 в областта по математика се класира ОУ „Св. Св. Кирил и Методий”, Долна Оряховица с резултат 4.29. А в общината училището и по български език и литература и по математика заема второ място. На трето място са седмокласниците на СОУ „Георги Измирлиев”. Много слабо представяне по български и литература  са направили учениците от с.Драганово и с. Върбица. А по математика – в с. Поликраище и с .Крушето.

В генералното класиране по 5-те предмета с външно оценяване едни от най-добре представилите се седмокласници са тези от ОУ„Иван Вазов” и „Св. Св. Кирил и Методий”.

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица