1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

С Изложба – дефиле се представиха клубове по проект УСПЕХ

DSC05443В СОУ „Вичо Грънчаров” бе представителната изява на двата клуба по проект УСПЕХ от същото училище– приложно ателие по моден дизайн „Цветна палитра” с ръководител Пепа Хаджитодорова и приложно ателие по моден дизайн „Цветна палитра” с ръководител Маруся Йорданова.

 В ателиетата участват 28 ученика от 2, 6 и 9 клас. Почетен член е и 6-годишният Александър Козарев, вече ученик в 1 клас в СОУ „Вичо Грънчаров”.

 В продължение на пет месеца участниците в ателиетата работиха упорито и положиха много старание. Рисуваха, проектираха, конструираха. Запознаха се с нови техники и материали за работа в изобразителните изкуства. Опознаха се, работиха в екип. Членове на ателиетата и техни приятели показаха в импровизирано ревю декоративните шалове в техниката „Батик” и предложенията за декорация върху рекламни тениски. Децата се опитаха да уловят в своите картини цветната дъга.

Изложбата с произведенията на двете ателиета е експонирана на първия етаж в СОУ „Вичо Грънчаров”. Заповядайте и се насладете на произведенията на малките художници.


Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица