1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Проведе се семинар за ИКТ и тяхното влияние върху качеството на образованието

P6250009На 25.06.2012 г. бе проведен семинар на тема  „ Да преподаваме иновативно с акцент върху информационно-комуникационните технологии и тяхното влияние върху качеството на образованието”, по дейност „Многостранни партньорства” за разпространение на идеите и отчитане дейност през първата година от работата на проекта.

В СОУ „Вичо Грънчаров”, град Горна Оряховица работят по проекта вече една година. Това е проект от европейска програма „Учене през целия живот”.

Главната му цел е взаимен обмен, сътрудничество и мобилност в образователния процес на Европейската общност. Горнооряховското училище си партнира с учители и ученици от Румъния, Турция, Испания, Швеция, Чехия, Италия и Полша.

По време на семинара бяха отчетени всички дейности и постигнатите до момента резултати. Представена беше изложба от снимки, както и презентации, пресъздаващи различни моменти от трите осъществени транснационални мобилности в Турция, Италия и Швеция. Бяха демонстрирани пред гостите на семинара два от уроците с иновативно преподаване по английски език и история, като до момента екипът на България е разработил общо осем на брой уроци.

Крайният продукт на партньорството е създадената образователна E-платформа, която предоставя на учителите от Европа достъп до безплатни висококачествени материали и стратегии за качество на преподаването: http://www.lbi.ro/teachinginnovatively/.

P6250002P6250012P6250037

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица