1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

17 семейни двойки преповториха брачните си клетви след 50 години в Деня на християнското семейство

DSC 0033В Деня на християнското семейство по традиция Община Горна Оряховица организира честване на „златни сватби”. 17 двойки сключили брак през 1969 година, преповториха отново брачния си обет, с пожеланието той да е в сила и през следващите 50 години. Ритуалът бе извършен от длъжностно лице в присъствието на заместник-кмета на Общината Пламен Мадемов. След като преповториха клетвата, семействата вдигнаха наздравица с чаша шампанско, а след това си спомниха и за първата брачна целувка.

„Младоженците” бяха приветствани от заместник-кмета  Пламен Мадемов. 50 години е много време, не само заради това, че вие сте намерили сродна душа, с която постепенно сте се превърнали в едно цяло. Това са и години на много търпение, много разбирателство, много доброта и подкрепа. След този празничен звън на чашите шампанско, искам да ви пожелая оттук насетне да започнат вашите златни дни на мир, хармония и нека бъдете добър пример и подкрепа за вашите следовници. Честит празник, поздрави юбилярите Пламен Мадемов.

Заместник-кметът връчи поздравителни адреси и цветя на семействата.

По-късно „златните“ двойки вдигнаха наздравица и с кмета на Общината инж. Добромир Добрев. „Пожелавам Ви да продължавате да живеете в съгласие, подкрепа и благоденствие. Предайте мъдростта на децата и внуците си и нека всеки ден в дома ви да има топлина и светлина, а пътят ви занапред да е изпълнен с доверие и обич“, пожела на семействата инж. Добромир Добрев.

108 са семейните двойки в Община Горна Оряховица, които тази година празнуват „златна сватба”. Всички те са получили поздравителни адреси от кмета на Общината инж. Добромир Добрев.

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица