1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Предстои ремонтиране и модернизиране на спортната база на зала „Никола Петров”

s1 2Общински съвет Горна Оряховица подкрепи предложението за ремонтиране и модернизиране на спортната база. Администрацията направи предложение за отпускане на около 150 000 лева за ремонт на представителната зала от комплекса „Никола Петров”. От спортното министерство ще бъде отпусната същата сума за реконструкция на тренировъчната зала по борба и за санитарните помещения.

Кметът инж. Добромир Добрев сподели своето желание за домакинстването на Горна Оряховица на международните турнири по борба „Никола Петров” и „Дан Колов” за 2013 година. Тогава се отбелязва и кръгла годишнина- 140 години от рождението на Никола Петров.

Предвижда се за ремонт на голяма зала и прилежащата й инсталация да бъдат усвоени 122 000 лева и още 32 000 лева за подход към съоръжението и паркинга към комплекса.

В момента тече срокът за обжалване, а по-късно ще стартират и обществените поръчки за избор на изпълнител. По предварителни данни ремонтните дейности и осъвременяването на залата трябва да стартират през месец август. 

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица