1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Възпитаничка на Аделина Колева е носителят на Гран при в конкурса „Нека да е лято!”

news 4025_P7211801Ана - Мария Янакиева е носителят на Гран при от Първия национален конкурс за млади изпълнители на популярна песен „Нека да е лято”, който се проведе на 20 и 21 юли в Павликени. 14-годишното момиче беше оценено най-високо сред 59-те изпълнители от цялата страна, които се представиха в конкурса. Статуетката – планински кристал с лазерно триизмерно гравирана роза, и парична награда от 500лв. отнесе в родния си град Варна възпитаничката на горнооряховската школа на Аделина Колева. Тя впечатли журито с изпълненията си на „Наше лято” и “Sweet dreams/ Dangerously in love” от репертоара на Бийонсе.

Всички пътища на музикалната карта на България водеха към Павликени през този уикенд. Млади певци с внушителни биографии от всички краища на страната си дадоха среща в Павликени. Всички те се изявиха на сцената на Летния театър в града, който със своите 2200 места е сред най-големите в страната.

Председателят на журито бе композиторът Стефан Димитров, автор на музикалната тема на конкурса. В журито бяха още певиците Джина от „Трамвай №5” и победителката в „Мюзик Айдъл” Маги Джанаварова, директорът на Международния конкурс „Сребърна Янтра” Велико Търново Румяна Начева и зам.-кметът на Община Павликени инж.Венцислав Иванов.

Конкурсът се проведе под патронажа на кмета на Община Павликени инж.Емануил Манолов.

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица