1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

ЗАПОВЕД на инж. Добромир Добрев, кмет на община Горна Оряховица


kmetНа основание чл.44, ал.2 от ЗМСМА и чл. 81, ал.1 от Наредба № 3/2010г. за временна организация на движението при извършване на строителство и ремонт на пътищата и улиците и във връзка с постъпило искане с вх. № 5300-92/26.07.2012г. от „ЖП Секция” –гр. Горна Оряховица, с директор инж. Емил Кънев, относно планов ремонт на ж.п. прелез на км 119+781 в района на гара Горна Оряховица по IV- та главна ж.п. линия Русе-Стара Загора /ул. „Антон Страшимиров”/, кв. Калтинец/.

Въвежда се временна организация на движението, както следва:

1.Изпълнение на СМР е предвидено да се извърши с пълно прекъсване на движението на ППС в район на ж.п. прелез на км 119+781 в района на гара Г.Оряховица по IV- та главна ж.п. линия Русе-Стара Загора /ул. „Антон Страшимиров”/, кв. Калтинец/.

2.Временна организация на движението в район на обекта да се изпълни съгласно съгласувания с ОДП гр.Велико Търново проект за ВОБД.

3.За изпълнение и поддържане на сигнализацията за временна организация на движение по време на изкопните работи, по силата на чл.81, ал.2 от Наредба № 3/2010г. за временна организация на движението при извършване на строителство и ремонт на пътищата и улиците, определям „ЖП Секция” Г.Оряховица, с отговорник Пламен Стайков – ръководител ЖП участък ЖПС Г.Оряховица.

4.Срокът на действие на ВОБД, определям от 07:00 часа на дата 01.08.2012г. до 12:00 часа на същата дата.

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица