1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Тази събота патриотичното турне на „Комиците” гостува в Горна Оряховица


komВ Горна Оряховица „ Комиците” пристигат на 25 август /събота/ в Летен театър. Началото на вълнуващото представление, посветено на 100- годишнината от Балканската война, е в 20:30 часа. Билети могат да бъдат закупени в магазин Технополис, Велико Търново.

На 11 август /събота/ стартира националното турне на „Комиците” -2012. Това е един невероятен проект, който поднася на зрителите много смях, музика, добро настроение и не на последно място вълнението да си спомним и почетем героите от миналото. Мотото на турнето е „ Кръвта вода не става”. Защото българската кръв вода не става, тази кръв е съвест и история, „Мощта на тази кръв е истината”!

В турнето се включат певицата с ангелски глас Деси Добрева и световните шампиони по бийтбокс Скилър и Печенката. А специален гост ще е водещият на предаването „ Нека говорят” по БТВ и автор на рубриката „Слава” – Росен Петров.

Зрителите имат възможността да видят концерта в 9 града. Турнето продължава във Варна на 20 и 21 август, Каварна на 23 август, Русе на 24 август. Финалът ще бъде в Горна Оряховица. На всеки концерт 1 човек от публиката ще има възможност да спечели LCD телевизор.

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица