1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Зрелищни демонстрации показаха в последния ден на семинара по Таекуон-до, проведен в Горна Оряховица

206199 487974214564513_2092083357_nТехнически семинар по таекуон-до в дисциплините „пумсе” (форма), спаринг и демонстрационна техника се проведе от 15 до 21 август тази година по покана на Българска федерация по таекуон-до и Клуб по таекуон-до "Хемус " - гр.Горна Оряховица с треньор Румен Димитров. Съорганизатор на събитието бешe община Горна Оряховица. Срещите се проведоха в тренировъчната зала на ТК "Хемус" - Спортна зала "Никола Петров”.

Младите спортисти се обучаваха от гост инструкторите на събитието - южнокорейските майстори по програмаta на "Taekwondo Peace Corps”: PARK HYUN CHUL- Кюнг Хи университет, специализация: демонстрационни техники; WOO HEE CHANG - Националeн спортeн университет Корея, таекуон-до IV-ти Дан, специализация-спаринг; YOO MI SUNG, Nam seoul университет, таекуон-до IV-ти Дан, специализация: Poomsae (форма); CHOI HYE SHIN-Hansei университет, специалност Информация и комуникация, таекуон-до III-ти Дан, специализация: Poomsae (форма).

В последния ден от семинара жителите на Горна Оряховица и гостите на града успяха да се насладят и да погледат кратка, но зрелищна демонстрация на различни техники от четиримата южнокорейски майстори и младите таекуондисти на клуб „Хемус”.

Това е втора инициатива на гоорноряховския клуб, който работи по програма на Корпус на мира. През 2011г. на таекуондистите гостуваха международните майсторки Чой Бу Рам и Чой Санг Хи, които са с V-ти Дан - черен пояс по таекуон-до.


Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица