1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Кметът връчи сертификати на Кеймбридж на ученици от Училище „Европа”

P9260203Инж. Добромир Добрев връчи сертификати на успешно издържалите изпитите на Университета Кеймбридж, ученици от Училище „Европа” в Горна Оряховица. Университета Кеймбридж е най-престижната институция в света, издаваща сертификат за ниво на владеене на английски език. Тази година над 1 600 000 души от 65 страни по света са се явили на изпит на Кеймбридж Юнивърсити. Ат юли 2011 г. Университета оторизира Училище „Европа” като свой подготвителен и изпитен център.

Девет ученици от Училище „Европа” в Горна Оряховица след няколкогодишно обучение, това лято са се явили на изпит, за да защитят сертификат на Кеймбридж. Всички те са се представили достойно, а с максимален брой резултати от изпита е Светослав Цанев. С много добри резултати от изпита са също и Васил Ценков, Кристиян Маринов, Диляна Бояджиева, Цветелина Събчева, Димитър Грозев, Ива Николова, Симона Стоянова.

Едно от нещата, които Училище „Европа” предлага като изпитен център на Кеймбридж, е възможността и по-малки ученици да премерят сили със свои връстници по света като се явят на изпит за съответното ниво. Тази година от горнооряховското Училище „Европа” 100 % знанията си за съответната възраст защитиха седем деца. Те също получиха от инж. Добромир Добрев свидетелствата си за успешно положен изпит. Успелите деца са Снежана Гашевска, Калина Даракчиева, Даниел Василев, Йоанна Маринова, Дамян Петров, Ралица Георгиева. Най-малкият ученик, успешно преминал изпитите в Училище „Европа” е Виктор Василев.



Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица