1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Отново награди за талантливите певци от школата на Аделина Колева

PresianaПърва награда от десетото юбилейно издание "Сребърна Янтра"завоюва 10 годишната талантлива ученичка на Аделина Колева, Пресияна Димитрова. Изпълнението на Пресияна вдигна на крак, журито на конкурса, председателствано от Силвия Кацарова, и заслужено спечели наградата за комплексно представяне. Младата изпълнителка получи и покани за участие в "Италия, търси талант" през ноември и за безплатно пребиваване в музикален конкурс в Малта.

Пресияна и сестра й Мирела Димитрова наскоро се завърнаха от Международен песенен конкурс в Истанбул съответно с втора и трета награди.

Общо четирима участници от школата на Аделина Колева при НЧ "Напредък - 1869" Горна Оряховица пяха на сцената на Великотърновския конкурс. Със специална награда на Министерството на отбраната бе удостоена Михаела Маринова, която се състезава като най-малък участник от ІІІ-та възрастова група. Талантливата изпълнителка получи професионален микрофон и продуциране на нова българска песен, което включва написване на музика, текст и аранжимент и студиен запис.

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица