1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Ледената пързалка в Горна Оряховица отваря врати днес от 17.00 часа

sn.Obshtina_G.Oryahovica_arhivЛедената пързалка в Горна Оряховица отваря врати днес от 17.00 часа. И тази година съоръжението е монтирано в кв. „Пролет”, близо до мултифункционалната спортна площадка.

100 чифта кънки – от 24 до 47 размер ще бъдат на разположение на любителите на зимното пързаляне. Малчуганите ще могат да ползват и 6 тренажора.

Ледената пързалка е австрийско производство и е с площ 200 кв. м. Технологията за охлаждане не е амонячна и е напълно безопасна. Системата работи с етиленгликол. Издържа на положителни температури до +15 градуса. Ледената пързалка е енергоспестяваща, напълно автоматично се саморегулира според климатичните условия. Техническата й поддръжка се осигурява от фирмата доставчик. Съоръжението е осветено и може да се ползва от гражданите от 10.00 до 21.30 ч., като на всеки час е предвиден по половин час за профилактика на леда. За доброто коледно настроение на любителите на кънки ще има и озвучаване на пързалката с приятна музика.

Ледената пързалка се стопанисва от ОП „Младежки дейности, спортни имоти и прояви”.

 

Прикачени файлове:
ФайлКачилРазмерПоследна промяна
Изтегляне на файла (Правилник_за_ползв._пързалка.doc)Правилник за ползване на ледената пързалкаВръзки с обществеността28 Kb14.12.2016 18:03
Изтегляне на файла (график пързалка.doc)График за ползване на ледената пързалкаВръзки с обществеността27 Kb14.12.2016 13:27

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица